Website ontwerp en realisatie

Een goede website voor zowel de klant als voor Google (SEO)

Een nieuwe website die niet alleen goed gevonden kan worden op Google maar vooral ook functioneel is voor jouw klant, en jullie merkwaarden goed communiceert en uitstraalt. Daar ben ik specialist in. Dit begint met duidelijk in kaart brengen wat jullie doel is met de website en welke (huis)stijl jullie willen neerzetten. Ik ontwerp de website en werk samen met een technische websitebouwer die de website bouwt en onderhoud.

Vraag nu een offerte aan

Designer vs bouwer

Ik ben een echte ontwerper en denk vanuit het gebruikersgemak van de klant en de merkwaarden die de website moet uitstralen. Ik ontwerp de website samen met jullie, daarna wordt hij verder ontwikkeld en gebouwd door de website bouwer waar ik mee samenwerk. Natuurlijk altijd responsive en geschikt voor mobiel, en mogelijkheden voor webshop / e-commerce.

WordPress

Wij maken gebruik van WordPress om onze websites te bouwen. Dit houdt in dat de website daarna gemakkelijk te onderhouden is, en bijvoorbeeld afbeeldingen of teksten gemakkelijk aan te passen zijn. Met behulp van WordPress hebben wij een uitgebreid aanbod aan technische mogelijkheden om de website te bouwen. En zorgen we d.m.v. SEO dat ook Google de website goed kan vinden.

Website onderhoud

Voor websites werk ik samen met Striktonline. Tegenwoordig gaat de ontwikkeling van websites zo snel dat een onderhoudscontract bijna een must is. Voor een klein bedrag per maand, zorgen wij dat de website altijd up-to-date is en staat er altijd iemand tot je beschikking mochten er technische problemen zijn. Daarnaast kan Striktonline een veilige en stabiele server verzorgen als ook domeinregistratie.

Uitgelichte websites

TOM Timmerwerk Op Maat | aannemer

Bekijk het project

Solo Stories | theater

Bekijk het project

Maarten van Aken | Kunstschilder

Bekijk het project

Astare | uitzendbureau in de zorg

Bekijk het project

Alle websites zijn door mij ontworpen en gebouwd door:

Wat ik nog meer voor je kan doen:

Alle projecten

Kennismaken

in Amersfoort

Contact