“Ik wil met Studio de Beer inspireren door een ander perspectief te bieden”

Om op die manier jullie bedrijf een succesvolle toekomst te geven

Dit ben ik

Professioneel en creatief

Ik, Manon de Beer, ben ontwerper in hart en nieren. Altijd op zoek naar manieren om mezelf als mens en ontwerper verder te ontwikkelen en nog betere projecten neer te zetten. Bij voorkeur voor en met mensen die een passie hebben voor wat ze doen, en die een stap vooruit willen zetten. Met mijn ontwerpen wil ik graag inspireren en betrokkenheid creëren. Niet alleen bij klanten, maar bij iedereen die in aanraking komt met het bedrijf of product.

De klant in beeld

Doelgericht en functioneel

Ik heb, vanuit mijn Bachelor en Master Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente, geleerd te denken vanuit de gebruikers en/of klanten. Wat zijn hun eisen, wensen en behoeftes, hoe willen zij benaderd worden, en wat verwachten zij van je? Daar gaan jullie en ik ook samen naar kijken. Ik denk dat een goed ontwerp vooral functioneel moet zijn, dit is dan ook de basis voor al mijn ontwerpen.

Maak het gemakkelijk

Eén consequent verhaal

Ik geloof dat een goed merk een consequent verhaal uitstraalt. In tekst, beeld en gevoel. Het opzetten van zo’n verhaal kost tijd en energie, maar is heel waardevol. Het verhaal creëert herkenbaarheid en vertrouwen bij klanten, en inspireert op veel manieren tot vooruitgang en ontwikkeling.

De sleutel tot succes: samenwerken

Aandacht voor detail

Ik denk dat een goed ontwerp voortkomt uit het geven van aandacht: de verfijning en het professionele gevoel zit ‘m uiteindelijk in de details. Die aandacht komt van mij, maar ook van jullie. Samenwerking is dus de sleutel om tot een zo sterk mogelijk eindresultaat te komen.

Andere professionals

Hoge kwaliteit door sterk netwerk

Ik, Manon de Beer, bén Studio de Beer. Ik zie mijzelf als allround ontwerper en spil in een sterk netwerk van andere professionals. Mijn kracht is het samenbrengen van de verschillende disciplines tot een eenduidig ontwerp dat één verhaal vertelt.

Ons werk
Contact