Illustraties, infographics & motion graphics

Beelden zegt zo veel meer dan alleen woorden

Jullie willen informeren, interesse creëren, jullie merk versterken of vraag stimuleren. Zet daar niet alleen tekst voor, maar ook beeld. Dit kunnen natuurlijk (Stock)foto’s zijn maar ook illustraties, infographics, motion graphics of zelfs animaties.

Samen kijken we naar het doel en proberen we dit zo krachtig mogelijk om te zetten naar beeld. Natuurlijk in lijn met jullie visie, merkwaarden en huisstijl. Het spreekwoord is niet voor niets “Een beeld zegt meer dan 1000 woorden”.

Vraag nu een offerte aan

Illustraties: veelvoudig in te zetten

Illustraties worden over het algemeen opgezet in vector (Illustrator), waardoor ze schaalbaar zijn en steeds opnieuw kunnen worden ingezet.  Je bouwt als het ware een bibliotheek op met karakters, kleuren en andere beeldelementen die je steeds weer kan inzetten op nieuwe manieren om duidelijk te maken wat je wilt.

Veelzijdig in te zetten binnen de communicatie, om een sfeer neer te zetten, iets duidelijk te maken of uit te leggen.

Infographic: in 1 beeld wat je wilt zeggen

Een infographic is perfect om complexe onderwerpen in één oog-opslag duidelijk te maken. Met mijn academische achtergrond weet ik onderwerpen snel te doorgronden en om te zetten naar 1 begrijpelijk beeld waar alle verbanden meteen duidelijk worden.

Zet infographics in op jullie website, sociale media, blogs, jaarrapporten of presentaties. En/of natuurlijk op flyers, posters en andere offline promotie.

Motion graphics: Korte bewegende illustraties

Motion graphics, oftrwel bewegende illustraties of korte animaties, kunnen nog wat meer info communiceren dan alleen een illustratie, en zijn daarnaast nog net wat aantrekkelijker en opvallender.

Gebruik ze om ergens de aandacht op te vestiging, om op te vallen op sociale media of bijvoorbeeld duidelijk te maken hoe iets werkt. Perfect om in te zetten op website en sociale media.

Uitgelichte illustraties

TSM Business School

Bekijk het project

Stichting Schipani

Bekijk het project

Tigra

Bekijk het project

Persoonlijk: Terschelling | vogels

Wat ik nog meer voor je kan doen:

Alle projecten

Kennismaken

in Amersfoort

Contact