Contact

Een potentiële opdracht of een probleem? Brainstormen over volgende creatieve stappen voor jullie bedrijf? Of samenwerken?

Bel of stuur een mailtje en kom langs voor een kopje inspiratie. Gezellig!

manon@studiodebeer.nl
06 53 73 20 32

Kom langs
in Amersfoort

Muurhuizen 104

Met mijn studio zit ik in het voormalige Ministerie van Bodemonderzoek op de Muurhuizen, het oude centrum van Amersfoort. Vanbuiten, tussen de prachtige eeuwenoude panden, is het betonnen gebouw “het lelijke eendje”. Vanbinnen krijg je er, met zijn zes torens die overdekt worden door een enorme blauwe glazen koepel, het gevoel van een lichte vestingstad.

De perfecte plek om te creëren! Centraler kan niet en daarnaast is het dé locatie voor een inspirerende brainstorm of creatief overleg. Kom langs, de koffie staat klaar!

Parkeren
Met de trein

Een kaartje
of pakketje?

celzusterenstraat 7
3811 JN Amersfoort

Parkeren

Navigeer op theater Flint, Amersfoort

Op de Coninckstraat, Amersfoort. Volg de P-route naar de parkeergarage naast theater Flint (betaald parkeren). Loop vervolgens door de Bredesteeg en over het bruggetje en je ziet het betonnen gebouw met de blauwe glazen koepel recht voor je. Druk op de onderste bel en ik kom jullie beneden halen.

Met de trein en dan….

OV-fiets

+/- 10 minuten

Bekend met de OV-fiets? Makkelijk voor het laatste stukje van je reis! Huur ‘m op station Amersfoort en fiets ermee naar mijn studio. Je doet er nog geen 10 minuten over.

bus

+/- 15 minuten

Met de bus vanaf station Amersfoort is prima te doen. Op loopafstand van mijn studio zijn er meerdere bushaltes, zoals “stadhuis Amersfoort”, “Blekerseiland” of “Varkensmarkt”. Check 9292.

stadswandeling

+/- 19 minuten

Lopend vanaf het station, door de prachtige oude binnenstad van Amersfoort, ben je hier in circa 19 minuten (zegt GoogleMaps..)