Branding, logo’s en huisstijlen

Straal uit waar jij voor staat

Door middel van een duidelijke huisstijl laat je aan jullie klanten zien en voelen waar jullie voor staan. Een duidelijke huisstijl ligt aan de basis van grafisch ontwerp en illustraties en animaties, en biedt een toolkit die ingezet kan worden in al jullie promotionele uitingen. Onder huisstijl valt bijvoorbeeld een logo, maar ook huisstijlkleuren en beeldelementen.

Vraag nu een offerte aan

Doelgroep bepaling

Voordat we een huisstijl gaan ontwikkelen is het belangrijk om te weten wat jullie doelgroep is, wat hun waarden zijn en wat jullie toegevoegde waarde voor hen is. Door middel van een brainstormsessie en verschillende technieken gaan we bepalen waarop we jullie huisstijl gaan richten.

Professioneel en betrouwbaar

Samen zullen we logo, lettertypes en kleuren bepalen aan de hand van wat jullie uit willen stralen en wat aansluit bij jullie doelgroep. Als je de huisstijl consistent doorvoert in al jullie communicatie zal jullie klant een professioneel en betrouwbaar gevoel hebben bij jullie bedrijf.

Huisstijl toolkit

Uiteindelijk zal ik een huisstijl toolkit voor jullie opzetten inclusief een huisstijlgids. Hierin staan jullie kleuren, in rgb, cmqk en hex maar ook lettertypes en beeldelementen, en hoe jullie deze kunnen inzetten in jullie communicatie.

Uitgelichte huisstijlen

HD Packaging

Bekijk het project

The Green Door Company

Bekijk het project

TOM Timmerwerk Op Maat

Bekijk het project

Wat ik nog meer voor je kan doen:

Alle projecten

Kennismaken

in Amersfoort

Contact