Animaties

Bewegende beelden zeggen nóg veel meer dan 1000 woorden

Laagdrempelig informatie overbrengen, laten zien hoe jullie product/proces werkt, jullie visie overbrengen? Zet een animatievideo in! Men is veelal visueel ingesteld en in staat visuele informatie velen malen sneller te verwerken dan tekst.

Samen kijken we naar het doel van de animatie en hoe we dit met behulp van een verhaallijn en beelden de juiste sfeer en overtuigingskracht kunnen meegeven.

Vraag nu een offerte aan

Kort en krachtig

De lengte van de animatie proberen wij altijd zo kort mogelijk te houden. 30 seconden tot max 2 minuten is over het algemeen genoeg om te boodschap over te brengen en te zorgen dat de aandacht vast gehouden wordt.

Jullie eigen stijl

Door middel van een brainstormsessie kunnen we bepalen wat voor soort tekenstijl het best past bij jullie bedrijf en bij wat jullie willen vertellen. Door middel van een moodboard en een storyboard bepalen we welke stijl het best bij jullie past.

Voice-over en muziek

Voor animaties werk ik samen met Baretta Media, die mijn illustraties animeert en voorziet van de juiste muziek, voice-over en evt ondertiteling. Wij zetten professionele voice-over acteurs in om de animaties echt tot leven te laten komen en professioneel te laten overkomen.

Uitgelichte animaties

Maakt reizen declareren gemakkelijk

YOR24
Bekijk het project

Tigra werkt door

Tigra
Bekijk het project

Plastic is toch helemaal niet duurzaam?

gerecycledeflessen.nl
Bekijk het project

Alle animaties zijn gemaakt in samenwerking met:

Wat ik nog meer voor je kan doen:

Alle projecten

Kennismaken

in Amersfoort

Contact